ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Για να κλειδώσει την πρόκριση μέσα στη Θεσσαλονίκη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στον δεύτερο προημιτελικό του League Cup (21:30, ΕΡΤ3) και θέλει να κλειδώσει την πρόκριση.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Για να κλειδώσει την πρόκριση μέσα στη Θεσσαλονίκη

Στον πρώτο αγώνα το «τριφύλλι» είχε νικήσει 3-2 σετ. Επομένως όποια ομάδα πάρει καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ θα προκριθεί στους ημιτελικούς όπου περιμένει ο Μίλωνας. Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει 3-2 σετ παίρνει και πάλι την πρόκριση, ενώ εάν ο ΠΑΟΚ επικρατήσει με 3-2 σε θα παιχτεί έξτρα χρυσό σετ 15 πόντων για την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα στον τελευταίο αγώνα του 2022, αλλά και στον πρώτο του 2023, καθώς θα βρεθούν αντίπαλοι και στο Super Cup που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 4 Ιανουαρίου 2023.

Σε 76 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες του ΠΑΟΚ με 47-29. Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Παπαδογούλας και Ισκάς

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται πως το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι το Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός. Οι ημιτελικοί του League Cup «Νίκος Σαμαράς» θα γίνουν 18 και 21 Ιανουαρίου 2023.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.