ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Διπλό με αξία στη Γαλλία

Προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Διπλό με αξία στη Γαλλία

Στοιχηματικό ενδιαφέρον που τραβάει τα βλέμματα έχουν αγώνες στο κουπόνι της Τετάρτης (28/12). Δράση υπάρχει και στη Γαλλία και το Betarades.gr έχει εντοπίσει δυνατό προγνωστικό για ματς της Λιγκ 1. Πέρα από αυτό, αξιόπιστη κριτική για τη stoiximan καθώς και όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Προχωράμε απευθείας στη σημερινή στοιχηματική μας πρόταση παρακάτω.

Επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία η Οσέρ και ξεκίνησε καλά, στην πορεία μοιραία έπεσε η απόδοσή της με οχτώ ματς χωρίς νίκη. Με την έλευση του τεχνικού Πελισιέ άλλαξε εικόνα. Έχασε τελευταία στο πρωτάθλημα από την παντοδύναμη Παρί Σεν Ζερμέν με 5-0 εκτός έδρας, όπως ήταν αναμενόμενο. Είναι πια στην τελευταία τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, μεγάλος στόχος της είναι φέτος η παραμονή.

Αν και δεν άρχισε όπως θα ήθελε τη σεζόν, έβγαλε αντίδραση η Μονακό και σημείωσε εφτά νίκες σε 10 αγωνιστικές. Έτσι, ανέβηκε στη βαθμολογία, αν και για την ώρα είναι στο -4 από την τριάδα και θέση που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα, έχασε από τη Μαρσέιγ με 2-3 εντός, συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχει αντίπαλο τη Λεβερκούζεν. Μετράει πέντε διπλά σε εφτά εξόδους. Μπορεί η Οσέρ να είναι βελτιωμένη, ωστόσο η Μονακό έχει ποιότητα και αναμένεται να πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.85.

Δείτε κάθε μέρα προγνωστικα στοιχημα για ταμείο στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.