ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα δολοφονία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου ποδοσφαιριστή στην Αγγλία!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 23χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ο οποίος μαχαιρώθηκε σε κλαμπ στην περιοχή του Μπέρμιγχαμ.

Νέα δολοφονία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου ποδοσφαιριστή στην Αγγλία!

Θρήνος για τον Κόντι Φίσερ, ο οποίος εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο και έπαιζε στην ερασιτεχνική ομάδα Στράτφορντ. Ο 23χρονος μαχαιρώθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μπέρμιγχαμ, όπου πέρασε τη νύχτα της 26ης Δεκεμβρίου σε μια εκδήλωση για τη Boxing Day.

Ο Φίσερ, ο οποίος είχε περάσει και από τις ακαδημίες των «μπλε», έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές, ενώ η τοπική αστυνομία ερευνά τις συνθήκες της δολοφονίας και αναζητά τον δράστη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.