ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απόφαση – πρόκληση για Καραπαπά και Βρέντζο!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά.

Απόφαση - πρόκληση για Καραπαπά και Βρέντζο!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίκασε την από 14.11.2022 έφεση: 1) της ΠΑΕ Ολυμπιακός 2) του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά και 3) του κ. Ιωάννη Βρέντζου κατά της υπ’ αριθμόν 245/11.11.2022 αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό και επιβάλλει:

Στον τρίτο εκκαλούντα, Ιωάννη Βρέντζο, για την Α1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και για την Α2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και δεκαπέντε (15) ημερών (1 μήνας + 15 ημέρες).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Καραπαπά, για την Β1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β3. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα και για την Β4. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο (1 μήνας + 15 ημέρες + 15 ημέρες + 15 ημέρες) δύο (2) μηνών και δεκαπέντε (15) ημερών.

Στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την Γ1. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για την Γ2. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και για την Γ3. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και συνολική χρηματική ποινή (5.000 + 2.500 + 2.500) δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.