ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μια ανάσα απ’ την Ελλάδα: Η πιο μολυσμένη χώρα στην Ευρώπη μπαίνει σε «lockdown» για να περιορίσει το κακό

Lockdown: 3.000 θάνατοι κάθε χρόνο από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Μια ανάσα απ’ την Ελλάδα: Η πιο μολυσμένη χώρα στην Ευρώπη μπαίνει σε «lockdown» για να περιορίσει το κακό

Lockdown: 3.000 θάνατοι κάθε χρόνο από την ατμοσφαιρική ρύπανση

Μία από τις γειτόνισσες της Ελλάδας, η Βόρεια Μακεδονία κατέχει την αρνητική πρωτιά της πιο μολυσμένης χώρας στην Ευρώπη και μία από τις πιο επιβαρυμένες χώρες παγκοσμίως από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Το πρόβλημα της ρύπανσης του αέρα είναι υπαρκτό εδώ και δεκαετίας στα Σκόπια και τις άλλες μεγάλες πόλεις της Βόρειας Μακεδονίας, ωστόσο μέχρι και σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει για να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο, που ευθύνεται για πάνω από 3.000 θανάτους ετησίως στη γειτονική χώρα και φυσικά απειλεί και τη βόρεια Ελλάδα, αν αναλογιστούμε ότι η Θεσσαλονίκη απέχει μόλις 223 χιλιόμετρα από τα Σκόπια.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.