ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Εγιναν πολλές διακοπές στο ματς, αλλά δεν έπρεπε να έχουμε τόσο εκνευρισμό»

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Γιοβάνοβιτς: «Εγιναν πολλές διακοπές στο ματς, αλλά δεν έπρεπε να έχουμε τόσο εκνευρισμό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

Για το αν έχει χαθεί το πλεονέκτημα από τον πρώτο γύρο: «Έχει σίγουρα. Όταν είχαμε 8 και έχουμε 4 έχει. Στο πρώτο γύρο κάναμε μια φανταστική πορεία. Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι μόνο όταν κερδίσεις. Κρύβει και άσχημα παιχνίδια. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν κερδίσαμε. Όταν μειώνεται η διαφορά από τον δεύτερο είναι κάτι που μας προβληματίζει».

Για το τι είναι αυτό που τον στεναχωρεί περισσότερο: «Θα έλεγα ο τρόπος σκέψης και ο τρόπος παιχνιδιού. Από το 10ο λεπτό μείναμε με παίκτη παραπάνω και έπρεπε να διαχειριστούμε το ματς καλύτερα. Ήταν φυσιολογικό ο ΟΦΗ να γυρίσει πίσω. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαμε πολλή βιασύνη στο παιχνίδι μας και πολλά νεύρα. Δεν είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Ουσιαστικά με πείραξε πολύ περισσότερο ήταν ότι ήμασταν νευρικοί χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Δεν ήταν ποιοτικές οι επιθέσεις που κάναμε».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως μπορεί να αποβάλει το άγχος η ομάδα: «Όσο προχωράει το πρωτάθλημα και με βάση τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου αυξάνεται η πίεση που έχουμε. Κάθε απώλεια βαθμού είναι σημαντική. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να συνηθίσει με αυτό το πράγμα. Μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να μπορεί να συνηθίσει σε αυτά. Το σημερινό ματς σε σχέση με τον Ιωνικό είναι διαφορετικό. Μετά την αποβολή του ΟΦΗ βιαζόμασταν πολύ. Με τις διακοπές που έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού, που ήταν πολλές, εκνευριστήκαμε. Είναι ευχάριστο που ο Φώτης κατάφερε να ισοφαρίσει. Η γενική εικόνα είναι ότι δεν χρειαζόταν να έχουμε τόσα νεύρα και τόση βιασύνη σε τέτοια παιχνίδια. Είχαμε ένα γεμάτο στάδιο, είχαμε έναν αντίπαλο με 10 παίκτες. Δεν είναι πάντα εύκολο όταν ο αντίπαλος παίζει με 10 παίκτες καθώς γυρίζει προς τα πίσω. Κάναμε πλαγιοκοπήσεις, αλλά δεν είχαμε ποιότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.