ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Πούχατς!

Συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουνιόν Βερολίνου για τον Τιμοτέους Πούχατς, που έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη.

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Πούχατς!

Στην πρώτη του μεταγραφή προχωρά ο Παναθηναϊκός, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία με την Ουνιόν Βερολίνου για το δανεισμό ως το τέλος της σεζόν του 23χρονου διεθνούς Πολωνού αριστερού μπακ, Τιμοτέους Πούχατς.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει για την Ελλάδα μέσω Μονάχου και θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πούχατς έρχεται ως εναλλακτική λύση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής πίσω από τον Χουάνκαρ, καθώς μετά το πρόβλημα υγείας του Κριστιάν Γκάνεα, στον Παναθηναϊκό θεώρησαν δεδομένο πως θα πρέπει να κινηθούν για παίκτη που θα προσφέρει τις απαραίτητες ανάσες σε μια θέση που έχρηζε ενίσχυσης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, ο Πούχατς «ανοίγει» τις μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού», που έχουν σκοπό να κινηθούν δυναμικά και να καλύψουν τα κενά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.