ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Ανεπίτρεπτο το αποτέλεσμα αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα» (Vid)

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, ήταν ο Μπαρτ Σένκεφελντ, μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Σένκεφελντ: «Ανεπίτρεπτο το αποτέλεσμα αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα» (Vid)

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν απογοητευμένος μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, τονίζοντας στην κάμερα της Cosmote TV πως το αποτέλεσμα είναι ανεπίτρεπτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα είναι ανεπίτρεπτο αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είτε παίζεις εναντίον 11, είτε παίζεις εναντίον 10 παικτών. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας, πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια και να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Δεν αλλάζαμε τη μπάλα σωστά από πλευρά σε πλευρά, χάσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, μετά την αποβολή πιέσαμε τα πράγματα, είχαμε πολύ άγχος, πολλή πίεση. Δεν κάναμε πολλά απ΄ αυτά που μπορούμε να κάνουμε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε κάνει μια καλή σεζόν μέχρι τώρα, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά ματς και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι, πρέπει να νικάμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.