ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για χρυσό σετ – Πήραμε μια σημαντική νίκη»

Όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη νίκη και την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για χρυσό σετ - Πήραμε μια σημαντική νίκη»

Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία εμφάνιση στην έδρα του ΠΑΟΚ και πήρε πανάξια την πρόκριση με 3-1 σετ στα ημιτελικά του League Cup, με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να δηλώνει πως η ομάδα του ήταν προετοιμασμένη ακόμα και για το «χρυσό» σετ αν χρειαζόταν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Είμαστε στον ημιτελικό τώρα, οπότε έχουμε δρόμο ακόμα. Μία σημαντική νίκη, η οποία έδινε πρόκριση. Μας πήγαν καλά τα πράγματα.

Χάσαμε το πρώτο στις λεπτομέρειες, κερδίσαμε το δεύτερο στις λεπτομέρειες. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα χρυσό σετ, γιατί σε όλη τη σειρά τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά. Είναι ισοδύναμες οι ομάδες.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε παίξει τρία παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα πάμε και για τέταρτη. Είναι ωραία παιχνίδια, μεγάλα σε διάρκεια. Πέρα από τις εντάσεις, τα ευχαριστιόμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.