ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Ιδιαίτερος αγώνας, συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

Όλα όσα ανέφερε ο Ντέγιαν Ράντονιτς ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ράντονιτς: «Ιδιαίτερος αγώνας, συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράντονιτς:

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», δήλωσε: «Όλα τα παιχνίδια της  Ευρωλίγκας είναι σημαντικά, αλλά πάντα ένας αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, έχοντας σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος παίζοντας έξυπνα».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν το sold out που έκανε ο κόσμος του Παναθηναϊκός εδώ και δέκα ημέρες αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εκείνον και τους παίκτες του, απάντησε πως: «Πάντα παίζουμε για τους φιλάθλους μας, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Ο τρόπος που μας υποστηρίζουν είναι εκπληκτικός και για εμάς πολύ σημαντικός. Βέβαια, στο παρκέ θα πρέπει να σκεφτούμε τα πράγματα που αφορούν το μπάσκετ και να παίξουμε πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Σχετικά με τα τελευταία ματς του «τριφυλλιού» στην Euroleague και εκείνα με τον Ολυμπιακό, ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε: «Όπως προανέφερα αυτό είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και δε νομίζω ότι είναι έξυπνο να σκεφτόμαστε τα προηγούμενα ματς. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας και να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Είναι σημαντικό να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.