ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάτησε Αθήνα ο Πούχατς: «Σπουδαία ευκαιρία για μένα – Στόχος μου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Ο Τιμοτέους Πούχατς έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά πριν 15:00, θα περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Πάτησε Αθήνα ο Πούχατς: «Σπουδαία ευκαιρία για μένα - Στόχος μου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Στην Αθήνα έφτασε με πτήση από το Μόναχο λίγο πριν τις 15:00, ο Τιμοτέους Πούχατς, που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του τριφυλλιού για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Πούχατς έρχεται με την μορφή δανεισμού από την Ουνιόν Βερολίνου, με τους Γερμανούς να βάζουν και μια οψιόν αγοράς ενόψει του καλοκαιριού.

Ο διεθνής Πολωνός μπακ θα αποτελέσει άλλη μια λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα δώσει βοήθειες στον Χουάνκαρ που εδώ και αρκετό καιρό έχει συνεχόμενα παιχνίδια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πούχατς θα περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πούχατς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, πριν 1-2 μέρες ήρθε η επιβεβαίωση. Είναι μια ομάδα με παράδοση, που διεκδικεί το πρωτάθλημα φέτος και πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα»

Όσο για τους στόχους του; «Θέλω να παίξω όσα περισσότερα λεπτά μπορώ, γιατί στην Ουνιόν δεν έπαιζα πολύ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Σχετικά με το αν ρώτησε κάποιους για τον Παναθηναϊκό και το αν γνωρίζει την παράδοση που έχει το «τριφύλλι» με Πολωνούς, είπε: «Μίλησα με φίλους μου που ξέρουν τον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι στην ομάδα αγωνιζόταν ο Βαζέχα και μου είπαν κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Επίσης μίλησα με τον Μπακασέτα, που είναι καλός φίλος μου από τη θητεία μου στην Τραμπζονσπόρ και μου είπε καλά λόγια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...