ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Οσοι ξεγράφετε τον Παναθηναϊκό θα το μετανιώσετε, αλλά θα είναι αργά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την βιασύνη κάποιων να ξεγράψουν τον Παναθηναϊκό επειδή έκανε δύο γκέλες στην αρχή του δευτέρου γύρου, για τον ΟΦΗ που κυρίως δεν έπαιξε για τον... ΟΦΗ.

Οσοι ξεγράφετε τον Παναθηναϊκό θα το μετανιώσετε, αλλά θα είναι αργά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την βιασύνη κάποιων να ξεγράψουν τον Παναθηναϊκό επειδή έκανε δύο γκέλες στην αρχή του δευτέρου γύρου, για τον ΟΦΗ που κυρίως δεν έπαιξε για τον… ΟΦΗ.

Ναι ο Παναθηναϊκός έκανε δεύτερη γκέλα στην σειρά, ναι έχουμε χάσει τον ύπνο μας από την Τετάρτη το βράδυ, ναι η ομάδα δεν έπαιξε καλά απέναντι στους 10 παίκτες του ΟΦΗ, ναι και οι παίκτες και ο κόουτς βρέθηκαν σε κακό βράδυ, αλλά κάπου να βάλουμε ένα στοπ στην καταστροφολογία.

Φυσικά άλλο το +8, άλλο το +4, αλλά είναι ακόμα μία σημαντική διαφορά, που μπορεί ο Παναθηναϊκός να την διαχειριστεί όπως πρέπει και να πάει πρώτος μέχρι το τέλος. Ούτε είχε πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα στο τέλος του πρώτου γύρου, ούτε το έχασε σήμερα. Στην μέση βρίσκεται η αλήθεια και είναι ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά από χρόνια και θα κάνει τα πάντα, για να το πάρει στο τέλος.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα δεν έπαιξε καλά και είχε πρωτοφανή εκνευρισμό, πρωτοφανή έλλειψη συγκέντρωσης και έπεσε στην παγίδα του ΟΦΗ και την πάτησε. Δεν υπήρχε κανένας λόγος βιασύνης από το 8, που έμεινε ο ΟΦΗ με δέκα να πάει ο Παναθηναϊκός να βάλει με βιασύνη και χωρίς ηρεμία το γκολ. Αυτό ήταν το κακό και αυτό πλήρωσε μέχρι το τέλος. Και θα το πλήρωνε ακόμα πιο πολύ αν ο Ιωαννίδης για άλλη μία φορά δεν σκόραρε στις καθυστερήσεις. Ναι και η ισοπαλία είναι μεγάλη αποτυχία, αλλά άλλο η ισοπαλία, άλλο η ήττα με τον ΟΦΗ των 10 παικτών στην Λεωφόρο και μπορεί στο τέλος αυτοί οι βαθμοί, που δεν ασχολούμαστε-διότι δεν είναι νίκες-να παίξουν ρόλο. Όλα πήγαν στραβά την Τετάρτη το βράδυ και πιστεύω, ότι ο κόουτς θα έπρεπε πιο γρήγορα να το γυρίσει σε 4-4-2, από το ημίχρονο, αφού ο ΟΦΗ ήταν δεδομένο, ότι θα συνεχίζει να παίζει φουλ άμυνα. Οσο για την αλλαγή του Χουάνκαρ πριν να κράξουν κάποιοι, ας ενημερωνόντουσαν, ότι ο Ισπανός μπακ ζήτησε αλλαγή, διότι ένιωσε ενοχλήσεις.

Από την άλλη είχαμε έναν Γκορτζίλα, που επιβράβευσε τις συνεχόμενες καθυστερήσεις των παικτών του ΟΦΗ, που δεν απέβαλε τον Νέιρα, που έφτυσε τον Μπερνάρ( στην διακοπή που τελικά αποβλήθηκε ο γυμναστής του ΟΦΗ), αλλά πρώτα από όλους φταίει ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Από το 8 έπαιζε με παίκτη παραπάνω, έπρεπε να βρει την λύση με ηρεμία και χωρίς πανικό και να βάλει τρεις πόντους στο σακούλι. Για τον ΟΦΗ δεν έχω να πω πολλά. Αν μάθει ο κόσμος ποιος κάνει κουμάντο στην ομάδα της Κρήτης και γιατί έδιωξαν όλους τους ποδοσφαιρανθρώπους της ομάδας, θα καταλάβει γιατί χθες έπαιξαν για θάνατο και σε άλλο ματς έχασαν με κάτω τα χέρια .Εμείς επίσημα, άλλοι φιλικά.

Να πω και κάτι ακόμα. Τώρα η ομάδα θέλει στήριξη περισσότερο από ποτέ. Τώρα όλοι πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και στον προπονητή. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και όσοι ξεγράφουν τον Παναθηναϊκό θα το μετανιώσουν και θα είναι αργά.

*Ο Πούχατς θα δώσει λύσεις στην θέση του αριστερού μπακ, αλλά το ζητούμενο είναι να έρθουν άμεσα μεσοεπιθετικοί παίκτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...