ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Αύριο δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό»! (Pic)

Μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Παναθηναϊκός: «Αύριο δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό»! (Pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει της αυριανής σπουδαίας αναμέτρησης στο κλειστό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενημέρωσε τον κόσμο για κόσμια συμπεριφορά και στήριξη στους παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς

Συγκεκριμένα, μέσα από τα social media η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό της για έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο, αλλά και την προστασία της ομάδας, η οποία πρέπει να στηριχθεί αποκλειστικά με συνθήματα και όχι με χρήση λέιζερ και καπνογόνων, που ενδεχομένως να επιφέρουν τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή της Ευρωλίγκα.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...