ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πελέ: Συγκλονιστικό μήνυμα από την κόρη του – «Όσα είμαστε οφείλονται σε σένα»

Η Κέλι Νασιμέντο, αποχαιρέτισε με το δικό της τρόπο, τον θρυλικό Πελέ που έφυγε από τη ζωή.

Πελέ: Συγκλονιστικό μήνυμα από την κόρη του - «Όσα είμαστε οφείλονται σε σένα»

Ο Βασιλιάς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, πέθανε σε ηλικία 82 ετών την Πέμπτη (29/12). Ο θάνατος του Βραζιλιάνου μύθου της μπάλας, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλο τον πλανήτη και βαριά θλίψη στην οικογένειά του.

Η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, με ένα μήνυμα στο Instagram συγκίνησε στον αποχαιρετισμό του πατέρα της. «Όλα όσα είμαστε είναι χάρη σε εσένα. Σε αγαπάμε άπειρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...