ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ψάχνονται στην ΕΛΑΣ – Οπαδικά κίνητρα πίσω από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στο Χαλάνδρι;

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Χαλάνδρι το βράδυ της Πέμπτης με τραυματίες δύο ανήλικους και στην ΕΛΑΣ ψάχνονται να δουν αν η συμπλοκή αυτή οφείλεται σε οπαδικές διαφορές.

Ψάχνονται στην ΕΛΑΣ - Οπαδικά κίνητρα πίσω από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στο Χαλάνδρι;

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Χαλάνδρι το βράδυ της Πέμπτης με τραυματίες δύο ανήλικους και στην ΕΛΑΣ ψάχνονται να δουν αν η συμπλοκή αυτή οφείλεται σε οπαδικές διαφορές.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην οδό Σάκη Καράγιωργα κοντά στη Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι μεταξύ δύο ομάδων. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο μαθητές με μαχαίρι. Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε εννέα προσαγωγές συνολικά, εκ των οποίων οι οκτώ μετατράπηκαν στη συνέχεια σε συλλήψεις.

Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα αθλητικής βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 35.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της οι τραυματίες είναι 17 ετών και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για νοσηλεία.

Πηγή: ertnews

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.