ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Την Τρίτη (03/01) η κηδεία του Πελέ, τριήμερο Εθνικό πένθος στην Βραζιλία

Την Τρίτη, 03/01, θα λάβει χώρα η κηδεία του Πελέ, ενώ, νωρίτερα, η σορός του θρύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Την Τρίτη (03/01) η κηδεία του Πελέ, τριήμερο Εθνικό πένθος στην Βραζιλία

Την Τρίτη, 03/01, θα λάβει χώρα η κηδεία του Πελέ, ενώ, νωρίτερα, η σορός του θρύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Σε ηλικία 82 ετών, ο τεράστιος Πελέ, έφυγε από τη ζωή, μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο. Ο μύθος τους βραζιλιάνικου και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, νοσηλευόταν από τις 29 Νοεμβρίου, λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στην υγεία του, έχοντας αρχικά διαγνωστεί με καρκίνο του παχέος εντέρου τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας κήρυξε χθες το βράδυ (29/12) τριήμερο Εθνικό πένθος, ενώ ανακοινώθηκε ότι η κηδεία του «Βασιλιά» θα λάβει χώρα την Τρίτη, 03/01. Την Δευτέρα (02/01), θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο της Σάντος, όπου βρίσκεται ήδη η σορός του.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το λαϊκό προσκύνημα θα ξεκινήσει το πρωί και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στους δρόμους της πόλης. Η κηδεία θα γίνει μόνο με την παρουσία μελών της οικογένειας του Πελέ.

Πηγή: spotal.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...