ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δεν ήταν τσιγάρο: Ο Μπισμπίκης δημοσίευσε τη φωτό που δείχνει τι πραγματικά κρατούσε στο χέρι (Pics)

Μπισμπίκης: Ένα πάρα πολύ άδικο πρόστιμο.

Δεν ήταν τσιγάρο: Ο Μπισμπίκης δημοσίευσε τη φωτό που δείχνει τι πραγματικά κρατούσε στο χέρι (Pics)

Μπισμπίκης: Ένα πάρα πολύ άδικο πρόστιμο.

Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter από την πίστα του νυχτερινού κέντρου «Έναστρον» στο οποίο τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, και έδειχνε τον ηθοποιό σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, να την αγκαλιάζει και να την φιλάει κρατώντας στο χέρι του ένα τσιγάρο, αρκούσε για να ξεκινήσει μία σειρά γεγονότων.

Αναλυτικά εδώ

“Πήρε το οκ από Μακάμπι ο Παναθηναϊκός για Μπράουν”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Πήρε το οκ από Μακάμπι ο Παναθηναϊκός για Μπράουν”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 8.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.