ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Κανονιές” με γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ

Τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα:

Την τελευταία μέρα του 2022 το κουπόνι στοιχήματος περιλαμβάνει λαμπερούς αγώνες για την Πρέμιερ Λιγκ. Η πρόταση που ξεχωρίζει σήμερα (31/12) είναι για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπράιτον και την Άρσεναλ, με ποντάρισμα στα γκολ. Ακόμη, μπορείτε να βρείτε όσα χρειάζεστε για να παίξετε σε online casino live με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Πάμε τώρα στη στοιχηματική μας επιλογή!

Έβγαλε αντίδραση η Μπράιτον μετά τον αποκλεισμό της από το Λιγκ Καπ στα πέναλτι από την Τσάρλτον και επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 επί της Σαουθάμπτον. Αυτή ήταν, μάλιστα, η τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ. Η γραμμή κρούσης της είναι το μεγάλο “όπλο” της, καθώς έχει σκοράρει 11 φορές στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Δεν εκμεταλλεύεται το γήπεδό της, όπου έχει μόλις μια νίκη στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της. 

Απο νίκη με 3-1 επί της Γουέστ Χαμ, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ προέρχεται η Άρσεναλ. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί επικράτησή της στο πρωτάθλημα, μετά από αυτές κόντρα στη Γουλβς (0-2), την Τσέλσι (0-1) και τη Νότιγχαμ Φόρεστ (5-0). Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας πετύχει 36 γκολ σε 15 παιχνίδια. Στα τρία τελευταία, όμως, φιλικά και επίσημα, δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Δύσκολα θα τα καταφέρει και κόντρα στην Μπράιτον, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει με ευκολία. Το ίδιο βέβαια, ισχύει και για τους ποιοτικούς “κανονιέρηδες”. Θα πάμε με το συνδυαστικό Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχημα κάθε μέρα στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.