ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με παρατηρήσεις από τον Ράντονιτς

Η επόμενα ημέρα της συντριβής στο «αιώνιο» ντέρμπι, έφερε τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να παρατηρεί τους παίκτες του.

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με παρατηρήσεις από τον Ράντονιτς

Το κάκιστο κλίμα που επικρατεί στον μπασκετικό Παναθηναϊκό χρήζει άμεσης διόρθωσης και η επόμενη ημέρα του ντέρμπι των «αιωνίων», που έφερε τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, βρήκε παίκτες και τεχνικό τιμ στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση, οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες του και το τεχνικό τιμ να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Στην πρώτη προπόνηση ενόψει και της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας για το πρωτάθλημα της Basket League, υπήρξαν έντονες παρατηρήσεις από τον Μαυροβούνιο τεχνικό προς τους παίκτες, καθώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς πριν την έναρξη της προετοιμασίας έδειξε το βίντεο του ντέρμπι στους αθλητές του, για όσα δεν απέδωσαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!
Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4! 3.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την προπόνηση, εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στη μέση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.