ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο «πράσινο» μικροσκόπιο ο Αντούνα! (Pics, Vids)

Την περίπτωση του Μεξικανού εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Οι δυσκολίες, το υψηλό κασέ και το συμβόλαιο του με την Κρουζ Αζούλ.

Παναθηναϊκός: Στο «πράσινο» μικροσκόπιο ο Αντούνα! (Pics, Vids)

Μια εξαιρετική και συνάμα δύσκολη περίπτωση, τσεκάρει ο Παναθηναϊκός για τη θέση των εξτρέμ, καθώς στο «τριφύλλι» περνούν από το μικροσκόπιο τον 25χρονο διεθνή Μεξικανό ποδοσφαιριστή, Ουριέλ Αντούνα.

Ο Αντούνα ήταν μέλος της μουντιαλικής ομάδας του Μεξικό στα γήπεδα του Κατάρ, προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν με την Κρουζ Αζούλ, ενώ έχει συμβόλαιο σε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2025, με την αξία του σύμφωνα με το transfermarkt να κυμαίνεται στα 4 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ο δεξιοπόδαρος ακραίος επιθετικός, που μπορεί να παίξει και δεύτερος φορ. Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και μάλιστα 20 ετών τον αγόρασε η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν έπαιξε στους Άγγλους και πήγε με τη μορφή δανεισμού σε Γκρόνινγκεν και Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετέπειτα γύρισε στο Μεξικό για τη Γουαδαλαχάρα, η οποία μάλιστα έδωσε 10 εκατομμύρια ευρώ. Τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε με μεταγραφή στην Κρουζ Αζούλ. Όπως προαναφέραμε έχει γεμάτη χρονιά με την ομάδα του (19 αγώνες ήδη με 2 γκολ και 3 ασίστ). 

Στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, μπήκε αλλαγή και στα τρία παιχνίδια που έδωσε το Μεξικό, ενώ συνολικά με τους «τρικολόρ» έχει συνολικά 40 διεθνείς συμμετοχές και 10 γκολ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς και με την πορεία που κάνει ο Αντούνα στα γήπεδα του Μεξικό, είναι ιδιαίτερα δύσκολή η περίπτωσή του, καθώς η Κρουζ Αζούλ δεν γνωρίζουμε αν θα δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή του ή ακόμα ακόμα και το δανεισμό του παίκτη, αλλά στο «τριφύλλι» δεν τα παρατούν και θα παλέψουν την υπόθεσή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.