ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σκληρή ανακοίνωση από τη Θύρα 13: «Ένα συγνώμη από τα Ιμαλάια δεν αρκεί»!

Ανακοίνωση από τη Θύρα 13, για την τραγική εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Που ρίχνουν τα «βέλη» τους οι «πράσινοι» οπαδοί.

Σκληρή ανακοίνωση από τη Θύρα 13: «Ένα συγνώμη από τα Ιμαλάια δεν αρκεί»!

Εξηγήσεις από όλο το οργανωτικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ζητά η Θύρα 13 με επίσημη τοποθέτησή της, μια ημέρα μετά την ήττα-συντριβή του «τριφυλλιού» από το «αιώνιο» αντίπαλο στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Άνιωθοι παίκτες που δεν μπήκαν ποτέ με την φανέλα του εξάστερου, δεν ένιωσαν ποτέ τον παλμό της κερκίδας, κατώτεροι των περιστάσεων. Παίκτες που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περνάγανε ούτε έξω από το ΟΑΚΑ. Όποιος δεν αντέχει να φύγει και να πάει στα τσακίδια.

Μηδενικός σχεδιασμός με ευθύνες από τον Δ. Γιαννακόπουλο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα, εν λευκώ αποφάσεις χωρίς ουσία κ πρόγραμμα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα συγνώμη από τα Ιμαλάια δεν αρκεί για το χάλι της ομάδας περιμένουμε πράξεις. Ο καλύτερος σου παίκτης να είναι προσθήκη μεσούσης της σεζόν και αυτός κιόλας να μην είναι αρεστός από το σταφ που τρέχει την ομάδα (που έχει ήδη αποτύχει).

Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και την ευθύνη που έχετε, πρέπει να γίνουν αλλαγές χθες.

Η κληρονομιά του εξάστερου Παναθηναϊκού είναι βαριά. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο κόσμος του είναι απαιτητικός με το τμήμα αυτό και η ανοχή μηδενική. Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία στο επόμενο θα φύγετε με κλωτσιές.

ΘΥΡΑ 13-1966»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.