ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σκληρή ανακοίνωση από τη Θύρα 13: «Ένα συγνώμη από τα Ιμαλάια δεν αρκεί»!

Ανακοίνωση από τη Θύρα 13, για την τραγική εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Που ρίχνουν τα «βέλη» τους οι «πράσινοι» οπαδοί.

Σκληρή ανακοίνωση από τη Θύρα 13: «Ένα συγνώμη από τα Ιμαλάια δεν αρκεί»!

Εξηγήσεις από όλο το οργανωτικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ζητά η Θύρα 13 με επίσημη τοποθέτησή της, μια ημέρα μετά την ήττα-συντριβή του «τριφυλλιού» από το «αιώνιο» αντίπαλο στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Άνιωθοι παίκτες που δεν μπήκαν ποτέ με την φανέλα του εξάστερου, δεν ένιωσαν ποτέ τον παλμό της κερκίδας, κατώτεροι των περιστάσεων. Παίκτες που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περνάγανε ούτε έξω από το ΟΑΚΑ. Όποιος δεν αντέχει να φύγει και να πάει στα τσακίδια.

Μηδενικός σχεδιασμός με ευθύνες από τον Δ. Γιαννακόπουλο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα, εν λευκώ αποφάσεις χωρίς ουσία κ πρόγραμμα.

Βαριά ποινή σε Μήτογλου: Δυόμισι χρόνια εκτός γηπέδων!
Βαριά ποινή σε Μήτογλου: Δυόμισι χρόνια εκτός γηπέδων! 4.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα συγνώμη από τα Ιμαλάια δεν αρκεί για το χάλι της ομάδας περιμένουμε πράξεις. Ο καλύτερος σου παίκτης να είναι προσθήκη μεσούσης της σεζόν και αυτός κιόλας να μην είναι αρεστός από το σταφ που τρέχει την ομάδα (που έχει ήδη αποτύχει).

Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και την ευθύνη που έχετε, πρέπει να γίνουν αλλαγές χθες.

Η κληρονομιά του εξάστερου Παναθηναϊκού είναι βαριά. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο κόσμος του είναι απαιτητικός με το τμήμα αυτό και η ανοχή μηδενική. Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία στο επόμενο θα φύγετε με κλωτσιές.

ΘΥΡΑ 13-1966»!

loading...