ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)

Οταν οι μετακινήσεις οπαδών ήταν συνήθεια.

Ρετρό - φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)

Οταν οι μετακινήσεις οπαδών ήταν συνήθεια.

Δυστυχώς, τέτοιες εικόνες, πλέον, σε ντέρμπι δε βλέπουμε. Οι μετακινήσεις στα μεγάλα παιχνίδια έχουν “κοπεί” εδώ και πολλά χρόνια. Η φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα “Εκτός έδρας” είναι από τη σεζόν 2002-03. Στις 14/09/2002 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε εκτός έδρας την ΑΕΚ. Οι “πράσινοι” γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-0, αλλά κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας με 6.000 φίλους τους να στήνουν ένα πράσινο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...