ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Πρωτοχρονιά με γκολ στο Λονδίνο

Τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Πρωτοχρονιά με γκολ στο Λονδίνο

Η 1η μέρα του χρόνου ξεκινάει με φουλ δράση στην Αγγλία και σημαντικά παιχνίδια στη Ligue 1 Γαλλίας. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Τότεναμ – Άστον Βίλα για… πρωτοχρονιάτικο ταμείο, μια πρόταση την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη winmasters. Πάμε να την αναλύσουμε.

Στις 16:00 η Τότεναμ υποδέχεται στο Λονδίνο την Άστον Βίλα για την 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στην 5η θέση της κατάταξης τα “σπιρούνια”, αναδείχθηκαν ισόπαλα 2-2 με την Μπρέντφορντ την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα της Τότεναμ, δέχτηκε γκολ στα έξι τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, ενώ το G/G & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα πέντε πιο πρόσφατα.

Στη 12η θέση η Άστον Βίλα, δεν κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Λίβερπουλ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 3-1 και ενώ είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες. Ομάδα με προβλήματα στα μετόπισθεν, το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα τελευταία ματς. Η Τότεναμ δέχεται πάρα πολύ εύκολα γκολ, σκοράρει με την ίδια άνεση, χαρακτηριστικό είναι ότι σημειώθηκαν 22 γκολ στα τελευταία πέντε ματς της (περίπου 4.5 μέσο όρο)! Κακή ανασταλτικά και η Άστον Βίλα, ειδικά εκτός έδρας, πόσο μάλλον κόντρα σε ποιοτικές ομάδες. Περιμένουμε καλό ματς, επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Δείτε τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχημα κάθε μέρα στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.