ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Να ξαναγίνει πρωταγωνιστής!

Ο ερχομός του 2023 φέρνει και μια πρόκληση στον Παναθηναϊκό, να ξαναγίνει πρωταγωνιστής και να βάλεις τις βάσεις για τις επόμενες σπουδαίες σελίδες της ιστορίας του.

Παναθηναϊκός: Να ξαναγίνει πρωταγωνιστής!

Μπορεί το 2022 να ολοκληρώθηκε με απογοήτευση και πικρία για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, όμως η νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, του βάζει μια πρόκληση… να ξαναγίνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ!

Ο Παναθηναϊκός που θαύμασε όλη η Ευρώπη, κατέκτησε τα πάντα στην Ελλάδα και δόμησε νέες γενιές οπαδών. Η ομάδα τη δεδομένη στιγμή διέρχεται μια κρίση, αλλά αν όλοι είναι συσπειρωμένοι γύρω της (διοίκηση, ομάδα, κόσμος) όλα μπορούν να διορθωθούν άλλωστε έτσι συμβαίνει και ιστορικά με τις αυτοκρατορίες να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

Προφανώς και οι απαιτήσεις είναι πολλές, το συγκεκριμένο τμήμα τις έχει δημιουργήσει στον κόσμο και πως αλλιώς να συμβεί όταν για πάνω από τρεις δεκαετίες υπήρξε ο κορυφαίος αθλητικός οργανισμός στη χώρα βάσει των διακρίσεων που έφερε.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.928 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης και η πίεση είναι μεγάλη, αφού για το συγκεκριμένο τμήμα που ήταν συνυφασμένη η επιτυχία δεν είναι εύκολα κατανοητό να μένει 1,2 χρονιές εκτός στόχων. Όμως η πρόκληση είναι μπροστά και οι βάσεις για νέα και σπουδαία πράγματα στο μέλλον, θα πρέπει να μπουν τούτη τη σεζόν.

Ιδιοκτήτης υπάρχει πλέον, δεν ζούμε τη ζοφερή πραγματικότητα της προηγούμενης διετίας με τα έσοδα-έξοδα που δημιούργησε πληγές στο κορμί του οργανισμού και όλα πρέπει να δομηθούν εξ αρχής, ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που ανήκει… στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.