ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Χριστινάκη στο P24.GR: «Για την επιστροφή μου έπαιξαν ρόλο η διοίκηση, η Καπογιάννη και η συναισθηματική μου σύνδεση με τον Παναθηναϊκό»!

Για την επιστροφή της στον Παναθηναϊκό έπειτα από οκτώ χρόνια, μίλησε η Ελεάννα Χριστινάκη, αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr.

Χριστινάκη στο P24.GR: «Για την επιστροφή μου έπαιξαν ρόλο η διοίκηση, η Καπογιάννη και η συναισθηματική μου σύνδεση με τον Παναθηναϊκό»!

Η Ελεάννα Χριστινάκη επιστρέφει έπειτα από μια οκταετία στον Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να κάνει πρωτοχρονιάτικο δώρο στον κόσμο, ενδυναμώνοντας σε σημαντικό βαθμό και την ομάδα μπάσκετ γυναικών, με την παρουσία της Ελληνίδας αθλήτριας.

Μιλώντας στο Panathinaikos24.gr, η Ελληνίδα γκαρντ, τόνισε πως ρόλο στην επιστροφή της στον Παναθηναϊκό έπαιξε η προσέγγιση της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η παρουσία της Ελένης Καπογιάννη, αλλά και η συναισθηματική σχέση της με το σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr.

«Χαίρομαι πολύ που θα βρεθώ ξανά σε ένα γνώριμο και αγαπημένο περιβάλλον που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.  Στην επιλογή μου να γυρίσω στην Ελλάδα έπαιξε σημαντικό ρόλο η προσέγγιση της coach Ελένης Καπογιάννη και η συναισθηματική σύνδεση μου με την ομάδα»!

Για την επαφή που είχε με τη διοίκηση: «Η διοίκηση και ο πρόεδρος με έκαναν με τις κινήσεις τους να νιώσω ότι υπάρχει όραμα και φιλοδοξία στην ομάδα και παράλληλα με έκαναν να νιώσω ότι θα είμαι σημαντικό κομμάτι σε αυτό τον σχεδιασμό»!

Για τους στόχους της με τον Παναθηναϊκό: «Οι στόχοι είναι σαφέστατοι και προκαθορισμένοι το νταμπλ και όσο καλύτερη πορεία γίνεται στην Ευρώπη»!

Για τον κόσμο της ομάδας και ένα μήνυμα ενόψει νέας χρονιάς: «Παρόλο που έχω παίξει σε πολλές ομάδες με χιλιάδες φιλάθλους και θεατές, το κίνητρο, η ενθάρρυνση και η βοήθεια που σου δίνει ο «Τάφος του Ινδού» και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Αδημονώ να αγωνιστώ ξανά μπροστά τους»!

loading...