ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Βόμβα» με Σάντερ πυροδοτεί ο Παναθηναϊκός!

Τον Αμερικανό ακραίο, Μπρέντεν Σάντερ, φέρνει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός.

«Βόμβα» με Σάντερ πυροδοτεί ο Παναθηναϊκός!

Σε μία πολύ σπουδαία και ποιοτική προσθήκη, προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Ο 27χρονος διεθνής ακραίος Μπρέντεν Σάντερ έρχεται στην Αθήνα για το τριφύλλι, σε μια που ταράζει τα νερά της ελληνικής Volley League και φέρει την υπογραφή του Σωτήρη Πανταλέοντα, που έπεισε τον παίκτη να υπογράψει στους πράσινους.

Ο Σάντερ ήταν συμπαίκτης με τον Γίρι Κοβαρ στην Σιβιτανόβα/Ματσεράτα, έχοντας κατακτήσει τη σεζόν 2018/19 το CEV Champions League, καθώς και το ιταλικό πρωτάθλημα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.773 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Πολωνία και Τσάρνι Ράντομ για δύο έτη όπου εκτόξευσε τους αριθμούς του.

Πλέον, με τον Σαντερ στο ρόστερ της, η ομάδα του Παναθηναϊκού ισχυροποιείται, καθώς μην ξεχνάμε πως στην ομάδα βρίσκεται ήδη ο Κουβανός παικταράς, Φερνάντο Ερνάντεζ, αλλά και ο Ιταλός Γίρι Κόβαρ, με τον Δημήτρη Ανδρέοπουλο να έχει στα χέρια του υλικό,  για να κατακτήσει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.