ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Mένει ή φεύγει; Η απόφαση του Τσίπρα που αλλάζει άρδην τα δεδομένα στον ΣΥΡΙΖΑ

Τι θα κάνει;

Mένει ή φεύγει; Η απόφαση του Τσίπρα που αλλάζει άρδην τα δεδομένα στον ΣΥΡΙΖΑ

«Καζάνι που βράζει» θυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη διάσπαση να αποτελεί γεγονός μετά και τις απανωτές αποχωρήσεις από το κόμμα.

Η ομάδα «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Κουμουνδούρου, ενώ εκτός κόμματος είναι και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος αλλά και στελέχη τοπικών οργανώσεων.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και ενώ έχει αποχωρήσει από την προεδρία, το όνομα του Αλέξη Τσίπρα ακούγεται και από τις δύο πλευρές αλλά ο ίδιος, όσο και αν έχει δεχτεί πιέσεις για να τοποθετηθεί ακόμα και πριν τις εσωκομματικές εκλογές, έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής.

Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς!
Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς! 256.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...