ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δήλωση-σεισμός από Βρετανία: «Ήρθε ο καιρός να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα»

«Σήμερα η Αθήνα έχει ένα υπέροχο μουσείο»

Δήλωση-σεισμός από Βρετανία: «Ήρθε ο καιρός να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα»

O Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, σχολίασε την απόφαση του νυν πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την προγραμματισμένη του συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα σχολίασε αυτή την απόφαση, θεωρώντας πως η μόνη βάση για την επίλυση του ζητήματος είναι ο διάλογος μεταξύ των δύο κρατών, καθώς έχει έρθει ο καιρός για την σύναψη μίας ουσιαστικής συμφωνίας.

Διαβάστε όσα δήλωσε εδώ

Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς!
Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς! 256.696 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...