ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Να βγάλει αντίδραση στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς

Το πρώτο του παιχνίδι για το 2023, θα δώσει σήμερα το απόγευμα (19:15, ΕΡΤ3, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας εκτός έδρας, στο εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Παναθηναϊκός: Να βγάλει αντίδραση στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς

Οι «πράσινοι» μετά τη συντριβή που γνώρισαν από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, καλούνται να μαζέψουν τα αγωνιστικά τους κομμάτια και να πάρουν τη νίκη, κάτι που φυσικά δεν αναμένεται να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που υπάρχει για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους παίκτες του.

Έτσι και αλλιώς οι αλλαγές στο ρόστερ του «τριφυλλιού» είναι προ των πυλών και αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ περισσότερο τις προσεχείς ημέρες.

Μοναδική απουσία για τον Παναθηναϊκό από την αναμέτρηση της Πάτρας είναι αυτή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, καθώς ο Έλληνας άσος ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 211.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως εκτός είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις, καθώς δεν είναι δηλωμένος στη λίστα με τους έξι ξένους και έτσι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 19:15, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.