ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ESPN: «Πρώτο «όχι» της Κρουζ Αζούλ για Αντούνα – Επανήλθε με νέα πρόταση ο Παναθηναϊκός»

Όπως σημειώνει το ESPN η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού στην Κρούζ Αζούλ απορρίφθηκε, με το «τριφύλλι» να επανέρχεται με νέα βελτιωμένη.

ESPN: «Πρώτο «όχι» της Κρουζ Αζούλ για Αντούνα - Επανήλθε με νέα πρόταση ο Παναθηναϊκός»

Τα νεότερα στοιχεία του «πράσινου» ενδιαφέροντος για τον Ουριέλ Αντούνα της Κρουζ Αζούλ, μετέφερε το έγκυρο δίκτυο «ESPN».

Όπως επισημαίνουν, η πρώτη πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός απορρίφθηκε για τον Μεξικανό εξτρεμ, ωστόσο οι «πράσινοι» επανήλθαν με νέα βελτιωμένη.

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως η πρώτη πρόταση από τον Παναθηναϊκό ήταν πιο χαμηλό από τα 4 εκατομμύρια δολάρια, με το «τριφύλλι» να ενεργοποιεί τη συμφωνία από το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ήθελε τον παίκτη αρχικά δανεικό για έξι μήνες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απάντηση από την Κρουζ Αζούλ ήταν αρνητική στην πρώτη προσφορά, ενώ όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επανέλθει. Παράλληλα, στο δημοσίευμα αναφέρονται και άλλοι όροι που συζητούν οι δύο σύλλογοι, όπως αυτός της ρήτρας επαναγοράς.

Τέλος, τονίζουν πως για να επιτευχθεί η συμφωνία, η Κρουζ Αζούλ επιθυμεί πρόταση ανάμεσα στα 4 και στα 6 εκατομμύρια δολάρια και να συμφωνηθεί η ρήτρα επαναγοράς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.