ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποκάλυψη Μαλακατέ: «Ευχαριστώ τον κ. Αλαφούζο για την χειμερινή ενίσχυση των τμημάτων μας»

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, ευχαρίστησε τον Γιάννη Αλαφούζο για την στήριξη.

Αποκάλυψη Μαλακατέ: «Ευχαριστώ τον κ. Αλαφούζο για την χειμερινή ενίσχυση των τμημάτων μας»

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση του ΑΟ:

«

«Μία χρονιά έκλεισε με σημαντικές αγωνιστικές αλλά και εξωαγωνιστικές επιτυχίες για την ομάδα μας, που όλοι γνωρίζετε, και δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρω.

Μία νέα χρονιά είναι μπροστά μας με πολύ σημαντικές προκλήσεις. Αγωνιστικά θέλουμε να επαναλάβουμε τουλάχιστον τις περυσινές κατακτήσεις.

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την βοήθεια όλων σας δημιουργήσαμε ομάδες που έχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν, και έχουμε μπροστά μας τις ευρωπαϊκές προκλήσεις με την ευχή και την ελπίδα να έρθει άλλος ένας Ευρωπαικός τίτλος στην τροπαιοθήκη μας.

Για αυτό τον λόγο και όχι μόνο θα ενισχύσουμε τις ομάδες μας ακόμα περισσότερο προκειμένου να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη και ανέλαβε  το κόστος ενίσχυσης των ομάδων μας και για τις μεταγραφές-προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μεταγραφές από το πάνω ράφι που θέλω να πιστεύω οτι θα καταστήσουν τις ομάδες μας πανίσχυρες και ικανές να κάνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Στόχοι για καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν και θέλω να ελπίζω οτι θα μπορέσουμε να τους υλοποιήσουμε για να γίνει ο Παναθηναϊκός μας ακόμη ισχυρότερος.

Η  διπλή Ανάπλαση προχωράει με μικρές καθυστερήσεις αλλά  χωρίς εμπόδια.

Έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από τον Α.Ο. η οριστική προμελέτη των εγκαταστάσεων μας.

Πλέον βρισκόμαστε στο στάδιο να ξεκινήσει η οριστική μελέτη και σύντομα πιστεύω θα είμαστε σε θέση να πούμε και να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα όσον αφορά το μεγάλο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού που θα εκτοξεύσει τον Σύλλογο μας σε όλα τα επίπεδα

Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία και στον Παναθηναϊκό μας να επιτύχει όλους τους στόχους του.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που στηρίζουν ο καθένας στο μέτρο που μπορεί την προσπάθειά μας

Καλή χρονιά

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος

Τακης Μαλακατές»

loading...