ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς με σύμμαχο τον κόσμο του

Την πρώτη του νίκη στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League κοντράρεται εκτός έδρας με το Λεβαδειακό (17:00, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr).

Για το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς με σύμμαχο τον κόσμο του

Ντεμπούτο με «τρίποντο» στο 2023, επιζητά σήμερα το «τριφύλλι» που αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο «Λ. Κατσώνης» με σύμμαχο και τη δυναμική παρουσία του κόσμου τους, καθώς στο γήπεδο της πόλης της Βοιωτίας θα βρεθούν πάνω από 3000 χιλ. φίλοι του Παναθηναϊκού.

Για τους «πράσινους» μπορεί να ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να σκεφτούν από τώρα το προσεχές ματς, αφού οι δύο τελευταίες «γκέλες» με Ιωνικό και ΟΦΗ «υποχρεώνουν» τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φύγουν νικητές από τη Λιβαδειά.

Με νίκη οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν το +4 από την ΑΕΚ (σε περίπτωση νίκης της Ένωσης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα) και θα πάνε στην «Αγιά Σοφιά» με στόχο να διευρύνουν και πάλι τη διαφορά, σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο σημερινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τους Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Αλέξις Τρουιγιέ, Κρίστιαν Γκάνεα και Λεάντρο Φρόκου αλλά και στον Αργύρη Καμπετσή, λόγω ίωσης. Εκτός πλάνων είναι επίσης ο τιμωρημένος Ρούμπεν Πέρεθ αλλά και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια που έγινε πατέρας κι έχει άδεια.

Η πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί το «τριφύλλι» στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς είναι ο Μπρινιόλι στην εστία και οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, και Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά στα αριστερά. Κουρμπέλης, Τσέριν και Μπερνάρντ θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση, στο δεξιά «φτερό» θα είναι ο Παλάσιος, στο αριστερό ο Βέρμπιτς και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Διαιτητής θα είναι ο Τσακαλίδης, με βοηθούς τους Καλαμπόκη και Θανασία, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Κουμπαράκης και Κόλλιας.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Θυμίζουμε πως, στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει του Λεβαδειακού στην ιστορική Λεωφόρο με 1-0 και σκόρερ τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...