ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Για το «διπλό» στη Λιβαδειά το «τριφύλλι» με super αποδόσεις της Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρα τον Λεβαδειακό και θέλει να κάνει ποδαρικό στο 2023 με νίκη, με τη Stoiximan να προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

Παναθηναϊκός: Για το «διπλό» στη Λιβαδειά το «τριφύλλι» με super αποδόσεις της Stoiximan

Να επανέλθει στον δρόμο των «τριπόντων» θα ψάξει στο «Λ. Κατσώνης» της Λιβαδειάς ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα και η νίκη προσφέρεται από την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στο 1,28.

Παράλληλα, η νίκη του Παναθηναϊκού από το ημίχρονο πληρώνεται σε απόδοση 1,95. Την ίδια στιγμή η Stoiximan, το over 2,5 το προσφέρει στο άκρως ελκυστικό 2,18.

Ταυτόχρονα, το 2/2 για τους «πράσινους» προσφέρεται στο 1,95. Επιπρόσθετα, υπάρχουν και αρκετά ειδικά στοιχήματα, όπως το να σκοράρει το «τριφύλλι» πάνω από δύο τέρματα το συναντούμε στο 2,85, ενώ ελκυστικές αποδόσεις έχουν και οι Σπόραρ με τον Ιωαννίδη να βρουν δίχτυα, με τον Σλοβένο να έχει απόδοση 2,50, ενώ πιθανό γκολ του νεαρού Έλληνα φορ το βρίσκουμε στο 2,70.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.