ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ESPN: «Βελτιωμένη προσφορά Παναθηναϊκού για Αντούνα»

Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα. Ζητά περισσότερα χρήματα, η Κρουζ Αζούλ.

ESPN: «Βελτιωμένη προσφορά Παναθηναϊκού για Αντούνα»

Επανήλθε ο Παναθηναϊκός για τον Ουριέλ Αντούνα, καταθέτοντας νέα πρόταση, η οποία εμπεριέχει βελτιωμένους όρους.

Οι «πράσινοι» σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρονται να έκαναν πρώτη προσφορά για εξάμηνο δανεισμό του 25χρονου εξτρέμ και υποχρεωτική αγορά για 4 εκατ. δολάρια (3,75 εκατ. ευρώ) το καλοκαίρι παραχωρώντας ποσοστό μεταπώλησης 20% στους Μεξικανούς.

Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση και όπως αναφέρει το έγκυρο δίκτυο, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε προσφέροντας με την ίδια φόρμουλα 5 εκατ. δολάρια (4,7 εκατ. ευρώ) και παραχώρηση 25% μεταπώλησης στους Μεξικανούς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το ESPN, η δεύτερη πρόταση δεν έγινε δεκτή, αλλά είναι κοντά στα «θέλω» της Κρουζ Αζούλ και οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο σύλλογος δεν «καίγεται» να πουλήσει τώρα τον παίκτη και αν δεν βρει τους όρους που θα τον καλύψουν πλήρως, η παραχώρησή του θα μετατεθεί για το καλοκαίρι.
Ο παίκτης, όπως επίσης τονίζει το δημοσίευμα, έχει αποδεχτεί τους όρους που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός και μολονότι είναι ευχαριστημένος στην Κρουζ Αζούλ, θέλει να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.