ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη σε Ράντονιτς και ελεύθερο μπάτζετ για να κάνει αλλαγές – Αλλαγή πόστου για Πεδουλάκη

Η διοίκηση της ΚΑΕ στηρίζει τον Ράντονιτς και του δίνει ελεύθερο μπάτζετ, προκειμένου να κάνει αλλαγές. Παρελθόν από τεχνικός διευθυντής ο Πεδουλάκης, που αναλαμβάνει τις ακαδημίες.

Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη σε Ράντονιτς και ελεύθερο μπάτζετ για να κάνει αλλαγές – Αλλαγή πόστου για Πεδουλάκη

Ουσιαστικά ο Μαυροβούνιος προπονητής απολογήθηκε για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και αποφασίστηκε να γινουν άμεσα αλλαγές στο ρόστερ με ελεύθερο μπάτζετ! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Ράντονιτς και παράλληλα, έγινε αντιληπτό πως το μοντέλο προπονητής – τεχνικός διευθυντής δεν μπορεί να «τραβήξει».

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, λοιπόν, θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ με άμεση αλλαγή πλάνο, έχοντας την απόλυτη στήριξη της διοίκησης του «τριφυλλιού». Τι σημαίνει αυτό και ποιες είναι οι αποφάσεις που πάρθηκαν;

  1. Ο Ράντονιτς έχει τη στήριξη του Παναθηναϊκού και του δίνονται τα κλειδιά για την επόμενη μέρα.
  2. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει στα χέρια του ελεύθερο μπάτζετ, για να κάνει όσες αλλαγές θέλει στο ρόστερ στο υπάρχον δυναμικό, αθλητικό και μη.
  3. Οι «πράσινοι» θέλουν να αλλάξουν τη φετινή εικόνα τους, αλλά και να σχεδιάσουν από σήμερα την επόμενη σεζόν, βάζοντας τις… βάσεις από νωρίς.

Από ‘κει και πέρα, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αναλαμβάνει τις ακαδημίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας.

Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»!
Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»! 6.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...