ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Απορρίφθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού, 7 εκατομμύρια ζητά για τον Αντούνα η Κρούζ Αζούλ»

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό για τον Αντουνα και τον Παναθηναϊκό.

«Απορρίφθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού, 7 εκατομμύρια ζητά για τον Αντούνα η Κρούζ Αζούλ»

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό για τον Αντουνα και τον Παναθηναϊκό.

Νέο δημοσίευμα στο Μεξικό, αναφέρει πως η δεύτερη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα απορρίφθηκε από την Κρούζ Αζούλ, η οποία ζητά 7εκατομμύρια δολάρια για την παραχώρηση του Μεξικανού διεθνούς εξτρέμ.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της Record, τονίζοντας ότι η ομάδα απέρριψε εκ νέου προσφορά του τριφυλλιού.

Προσθέτει, λοιπόν, ότι απαιτεί 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι, φυσικά, απαγορευτικό. Θυμίζουμε ότι το 50% του παίκτη ανήκει στην Κρουζ Αζούλ και το άλλο 50% στην Τσίβας. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...