ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κρίνεται τις επόμενες 48 ώρες η μεταγραφή του Αντούνα στον Παναθηναϊκό – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Κρουζ Αζούλ»

Το επόμενο 48ωρο θα κριθεί οριστικά το θέμα της μεταγραφής του Ουριέλ Αντούνα στον Παναθηναϊκό, αναφέρει δημοσίευμα και τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Κρουζ Αζούλ και το «τριφύλλι» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Κρίνεται τις επόμενες 48 ώρες η μεταγραφή του Αντούνα στον Παναθηναϊκό - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Κρουζ Αζούλ»

Στην τελική ευθεία προκειμένου να μάθουμε την οριστική κατάληξη που θα έχει η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα, έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την Κρουζ Αζούλ.

Όπως αναφέρει ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Κέρι Ρουίθ, που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 25χρονο εξτρέμ, οι δύο ομάδα παραμένουν σε επικοινωνία προσπαθώντας να καταλήξουν σε συμφωνία, αφού θυμίζουμε πως ήδη ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/01) οι επόμενες 48 ώρες είναι πολύ κρίσιμες. Μάλιστα ο Κέρι Ρουίθ υπογραμμίζει πως αν η Κρουζ Αζούλ δεν κάνει λίγο πίσω σ’ αυτά που ζητάει, οι «πράσινοι» αναμένεται να αποσυρθούν από τις συζητήσεις και να στραφούν και στην εναλλακτική τους επιλογή.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σκοπός του «τριφυλλιού» είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό τον εξτρέμ που χρειάζεται, την ώρα που οι «πράσινοι» πέραν τον Αντούνα είναι σε προχωρημένες επαφές και με έναν ακόμα παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...