ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι: «Αξίζαμε τη νίκη, όπως την αξίζαμε και με τον ΟΦΗ»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ανέφερε, πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό, όπως αντίστοιχα και σε εκείνο με τον ΟΦΗ.

Μπρινιόλι: «Αξίζαμε τη νίκη, όπως την αξίζαμε και με τον ΟΦΗ»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ανέλυσε την εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό και επεσήμανε πως οι «πράσινοι» πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA, ο Ιταλός τερματοφύλακας:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε στις νίκες. Το αξίζαμε, όπως νομίζω ότι το αξίζαμε και με τον ΟΦΗ» είπε αρχικά ο Ιταλός. Αναφερόμενος στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ τόνισε: «Θα είναι ένα ωραίο ματς. Πρέπει να συνηθίσουμε στην πίεση, γιατί αν δεν συνηθίσουμε, δεν μπορούμε να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι το μέλλον μας, αυτό είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, υπάρχουν δυσκολίες, εμπόδια, κάποια πιο απαιτητικά παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται και να ξεπερνά τα εμπόδια για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Από το σημερινό ματς κρατάω τον τρόπο με τον οποίο δώσαμε τη μάχη μας απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο, σ’ ένα δύσκολο γήπεδο. Δεν θα νικάμε πάντα 3-0 και 4-0.. Χρειάζεται πάντα να προσαρμοζόμαστε για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.