Τάσος Νικολογιάννης

Το +7 ήρθε με καμπάνες, μπράβο στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Το +7 ήρθε με καμπάνες, μπράβο στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη στην Λιβαδειά το +7, που ήρθε μετά από την χειρότερη φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τους «εγκληματίες», που παραλίγο χθες να σκοτώσουν ανθρώπους.

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη στην Λιβαδειά το +7, που ήρθε μετά από την χειρότερη φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τους «εγκληματίες», που παραλίγο χθες να σκοτώσουν ανθρώπους.

Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είσαι υποχρεωμένος να πάρεις τα αποτελέσματα, που πρέπει για να φθάσεις πρώτος μέχρι το τέλος. Και να παίρνεις τις νίκες ακόμα και όταν δεν είσαι καλός, ακόμα και όταν κάνεις την χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς, όπως έγινε στην Λιβαδειά. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με γκολ του Βέρμπιτς μετά από πάσα του Μάγκνουσον και υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Σπόραρ, αλλά στη συνέχεια με εξαίρεση το δεκάλεπτο μετά το γκολ δεν βλεπόταν. Δεν είχε καν τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο είχε δύο καλές στιγμές. Μία με τον Παλάσιος και μία με τον Πούχατς το γκολ του οποίου δεν μέτρησε για φάουλ, που σωστά δόθηκε στον Ιωαννίδη για ίδια φάση με το πέναλτι του Αβιλα, απλά για τον Ολυμπιακό αυτά δεν είναι φάουλ και πέναλτι, όταν γίνονται σε βάρος τους εμείς δεν πουλάμε σανό και λέμε πάντα αυτό, που βλέπουμε.

Εστω και έτσι ήρθε η νίκη και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι με την λήξη του αγώνα σήμανε συναγερμός στην ομάδα, χτύπησαν καμπάνες, σαν να είχε χάσει το παιχνίδι. Και αυτό είναι το καλύτερο νέο για τη συνέχεια. Διότι αν το εντοπίσεις το πρόβλημα μπορείς να το λύσεις, αν το κρύψεις κάτω από το χαλάκι, λόγω αποτελέσματος θα το βρεις μπροστά σου. Το +7 ήρθε σαν δώρο από τα Γιάννινα, για να γίνει αυτό, που είπα από το τέλος του πρώτου γύρου. Στον δεύτερο γύρο και ο Παναθηναϊκός και οι αντίπαλοί του θα χάσουν βαθμούς και αυτό γίνεται. Στο τέλος θα μετρήσει ποιος θα είναι πρώτος και θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι νίκες στην κακή σου μέρα σε βοηθάνε να φθάσεις στον στόχο.

Είναι περιττό να πω σε όσους δεν θεωρούν κάτι ιδιαίτερο τον Ρούμπεν, ότι χωρίς τον Ρούμπεν ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα και δεν μπορεί να περάσει η μπάλα από τα χαφ. Δεν έχει άλλον τέτοιο παίκτη στο ρόστερ ο Παναθηναϊκός, αλλά πιστεύω, ότι έχει μετρήσει και το άγχος και η πίεση της ομάδας από την πρώτη γκέλα με τον Ιωνικό και την μείωση της διαφοράς στη συνέχεια και θέλει μία μεγάλη νίκη, για να πάρει και πάλι τα πάνω της.

Ο Σπόραρ με τον Βέρμπιτς έκριναν το παιχνίδι, αλλά ο Μπερνάρ ήταν ο καλύτερος παίκτης μοίραζε πάσες, αλλά οι συμπαίκτες του δεν βρήκαν στόχο. Τώρα πάμε όλοι μαζί για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή. Όλα μπορούν να γίνουν, αυτά είναι άλλα παιχνίδια και με το +7 ο Παναθηναϊκός τώρα έχει λιγότερη πίεση από το να πήγαινε στο +4.

Οσον αφορά τους εγκληματίες, που πέταξαν δακρυγόνο σε εξέδρα γεμάτη με κόσμο χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι στο γήπεδο σήμερα θα έπρεπε να ήταν ήδη σπίτι τους. Μιλάμε για δολοφόνους. Παιδάκια, γυναίκες, άνδρες ήταν στην εξέδρα, ένα παιδί έσπασε το πόδι του στον πανικό του να κατέβει από την εξέδρα και να αναπνεύσει, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού ακόμα και σήμερα έχουν αναπνευστικά προβλήματα και όλα αυτά από τους εγκληματίες που πέταξαν το δακρυγόνο. Μπράβο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που παρά την εγκληματική ενέργεια αστυνομικών, κράτησαν την ψυχραιμία τους δεν δημιούργησαν κανένα επεισόδιο και προστάτευσαν την ομάδα. Αυτό σημαίνει στηρίζω και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την στάση τους χθες μετά την ρίψη δακρυγόνου στην εξέδρα.

*Στον ΠΑΣ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Μουκουντί, η ΑΕΚ θα είχε χάσει πιο εύκολα, αλλά σήμερα είναι Τετάρτη…

*Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Νεάπολη χωρίς αντίπαλο. Η μάλλον λάθος. Αντίπαλος ήταν ο γιος του προέδρου του Ιωνικού. Σας βλέπουνε ρεεεεε.

Exit mobile version