ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ίδια η πραγματικότητα καταρρίπτει την προπαγάνδα (pic)

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και φυσικά διαψεύδει κάθε προπαγανδιστική προσπάθεια που είχε γίνει στην περίφημη φάση του Ιωαννίδη με τον Άβιλα στο πρόσφατο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Η ίδια η πραγματικότητα καταρρίπτει την προπαγάνδα (pic)

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και φυσικά διαψεύδει κάθε προπαγανδιστική προσπάθεια που είχε γίνει στην περίφημη φάση του Ιωαννίδη με τον Άβιλα στο πρόσφατο ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός.

Στο παιχνίδι της Λεωφόρου ο παίκτης των ερυθρόλευκων με το χέρι του χτύπησε τον φορ του τριφυλλιού. Ο διαιτητής έδειξε φάουλ και αφού το VAR τον ενημέρωσε ότι ήταν εντός περιοχής, έδωσε πέναλτι. Φάση που δε σηκώνει συζήτηση, όσο κι αν είναι δύσκολο για μια ομάδα να δεχθεί ότι θα ισοφαριστεί με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η παράβαση είναι παράβαση. Βέβαια, η προπαγάνδα εκείνες τις ημέρες κυριάρχησε με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να βαράει το ντέφι και αρκετούς να χορεύουν στον ρυθμό. Κλασικά πράγματα και συνηθισμένα. Εδώ και χρόνια αυτό το σκηνικό δεν αλλάζει.

Πάμε στα “φρέσκα”. Στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, το “τριφύλλι” βάζει δεύτερο γκολ και “κλειδώνει” το ματς, κάνοντας το 0-2 με τον Πούχατς. Το τέρμα, όμως, ακυρώνεται και μάλιστα πολύ σωστά. Νωρίτερα, ο Φώτης Ιωαννίδης, άθελά του, σήκωσε το χέρι και “βρήκε” τον Βήχο στην προσπάθειά του να ξεμαρκαριστεί. Το VAR κάλεσε τον διαιτητή, ο οποίος σωστά ακύρωσε το γκολ. Υπήρχε ξεκάθαρη παράβαση. Να το ξαναγράψουμε με κεφαλαία; ΣΩΣΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φάσεις είναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ. Στην πρώτη ο Άβιλα βγάζει το χέρι του στον Ιωαννίδη και στη δεύτερη ο φορ του τριφυλλιού κάνει πάνω – κάτω το ίδιο στον Βήχο. Ποια η διαφορά; Οτι από τον Παναθηναϊκό αποδέχθηκαν την ορθότητα της απόφασης σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που προσπάθησε να κάνει το άσπρο – μαύρο, δίχως επιτυχία είναι η αλήθεια.  Άλλωστε, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. Η ίδια η πραγματικότητα καταρρίπτει οποιαδήποτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...