ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζητάνε 9,5 εκατ. οι Μεξικάνοι – Διορία 48 ωρών από Παναθηναϊκό και… πάει για άλλον

Νέο ρεπορτάζ από το Μεξικό για Αντούνα και Παναθηναϊκό.

Ζητάνε 9,5 εκατ. οι Μεξικάνοι - Διορία 48 ωρών από Παναθηναϊκό και… πάει για άλλον

Νέο ρεπορτάζ από το Μεξικό καταγράφει νέα δεδομένα για την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος Κέρι, οι Μεξικανοί είδαν και την δεύτερη πρόταση του τριφυλλιού και ζήτησαν ένα ποσό που φτάνει τα 9.5 εκατ. δολάρια για να τον παραχωρήσουν. Φυσικά, αυτό το νούμερο είναι εξωπραγματικό, με το τριφύλλι (σύμφωνα πάντα με τους Μεξικανούς) να δίνει 600.000 για δανεισμό και άλλα 4 εκατ. υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο Κέρι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει διορία 48 ωρών στους Μεξικανούς για να απαντήσουν ενώ την ίδια στιγμή δουλεύει κι άλλη μία περίπτωση στα εξτρέμ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το όνομα του παίκτη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, αλλά οι πράσινοι έχουν ρίξει εξίσου το βάρος και στην δεύτερη περίπτωση, που τελικά με βάση τα νούμερα που αναφέρουν από το Μεξικό δεν είναι απίθανο να καταλήξουν σε αυτή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κέρι:

«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 600.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό και άλλα 4 εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Η Κρουζ Αζούλ απάντησε ζητώντας 1 εκατ. για τον δανεισμό και άλλα 8,5 εκατ. για την αγορά το καλοκαίρι».

Παράλληλα σημείωσε:

«Η Κρουζ Αζούλ τρελαίνεται μετά από την δεύτερη ελληνική προσφορά. Είδαν ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον Αντούνα και απάντησαν στη δεύτερη πρόταση ζητώντας 9,5 εκατομμύρια δολάρια. Οι Έλληνες θέλουν να μειώσουν την τιμή αλλά αν δεν λυθεί σε λιγότερο από 48 ώρες, θα πάνε για σχέδιο Β».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.