ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Η δίψα των παικτών μου ήταν μεγάλη και ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες

Ανδρεόπουλος: «Η δίψα των παικτών μου ήταν μεγάλη και ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρεόπουλος:

«Σήμερα είναι μία μέρα, όπου το ελληνικό βόλεϊ έχασε ένα μεγάλο παίκτη και πολλοί από εμάς χάσαμε ένα φίλο. Το λέω γιατί θέλω να τον θυμόμαστε όλοι.

Για το παιχνίδι: 

«Σήμερα έγινε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι και γι΄αυτό είμαι διπλά χαρούμενος. Αφενός γιατί έχουν δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, αφετέρου γιατί οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια δίψα και κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από τους τραυματισμούς των προηγούμενων ημερών.

Οι δύο ομάδες έχουν παίξεινήδη τέσσερα παιχνίδια. Γνωρίζονται καλά πλέον και δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Στο σημερινό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ αντέστρεψε τους δύο ακραίους γεγονός που μας προβλημάτισε μέχρι να βρούμε τη λύση. Τα σετ κρίθηκαν στα τελειώματα τους και το ματς στις λεπτομέρειες.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκό ή του βόλεϊ γενικότερα θυμάται τον Παναθηναϊκό πριν από κάποια χρόνια, η ομάδα δεν μπορούσε να κοιτάξει ούτε τους τελικούς. Πλέον, ο στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στους τελικούς ή στους τελικούς, από τους οποίους κάποιους θα κερδίσουμε και κάποιους θα τους χάσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.