ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το πείραγμα του Σένκεφελντ στον Βέρμπιτς για το Instagram και οι ερωτήσεις για το ματς της ΑΕΚ

Τα... παρασκήνια μετά το ματς στη Λιβαδειά: Τα stories του Βέρμπιτς, το πείραγμα του Σένκεφελντ και οι ματιές στα κινητά για το ματς της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες.

Το πείραγμα του Σένκεφελντ στον Βέρμπιτς για το Instagram και οι ερωτήσεις για το ματς της ΑΕΚ

Με το ματς να έχει ολοκληρωθεί, τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει το… καθήκον του στη Λιβαδειά και τους παλμούς να έχουν πλέον πέσει, οι παίκτες του Παναθηναϊκού περίμεναν το πούλμαν να έρθει να τους παραλάβει προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα. Μπαρτ Σένκεφελντ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ήταν οι δύο που βγήκαν πρώτοι και οι δύο που… έπεσαν πάνω σε φίλους της ομάδας οι οποίοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι δεν αρνήθηκαν σε κανέναν, όπως δεν αρνήθηκε φυσικά και ο Μπερνάρ τον οποίο ο κόσμος αναζητούσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Είναι σταρ ο Βραζιλιάνος, το γνωρίζει, το αποδέχεται και το διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

Περιμένοντας το πούλμαν, οι Σένκεφελντ και Βέρμπιτς χάζευαν στα κινητά τους τηλέφωνα, με τον Ολλανδό να πειράζει τον Σλοβένο για το… Instagram. Ο Σένκεφελντ μπήκε στο Instagram και η πρώτη του δουλειά ήταν να δει τα stories του Βέρμπιτς. Ο τελευταίος είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το γκολ του και τον πανηγυρισμό του, με τον Μπαρτ να τον πειράζει λέγοντας του πως δεν πρόλαβε να τελειώσει το παιχνίδι και αμέσως έτρεξε να ποστάρει την προσωπική του επιτυχία. Μεταξύ μας, αλλά το ίδιο θα έκανε και ο Ολλανδός αν είχε σκοράρει.

Φυσικά, όση ώρα βρίσκονταν σε θέση αναμονής οι παίκτες του Παναθηναϊκού και με το ματς της ΑΕΚ να έχει ξεκινήσει, δεν παρέλειψαν να ρωτούν για την εξέλιξή του. Κάποια στιγμή ακούστηκε μια φωνή που είπε “1-0 ο ΠΑΣ” και αμέσως όλοι έτρεξαν να το επιβεβαιώσουν και να δουν το γκολ.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο αργότερα συνέβη η φάση με το χέρι του Μουκουντί, με αποτέλεσμα όλοι να κοιτάζουν και πάλι τις οθόνες προκειμένου να δουν αν υπήρχε πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ήρθε το πούλμαν, οι παίκτες επιβιβάστηκαν σε αυτό, αλλά λίγο πριν αναχωρήσουν ήρθαν τα… χαρμόσυνα από τα Γιάννενα.

Άνθρωπος της ΠΑΕ, που ήταν συντονισμένος μέσω του κινητού με Ζωσιμάδες και παρακολουθούσε το ματς, έδειξε με τα δάχτυλά του τον αριθμό δύο. Ο ΠΑΣ είχε σημειώσει δεύτερο γκολ εναντίον της ΑΕΚ, οι παίκτες ενημερώθηκαν γι’ αυτό λίγο πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα και όταν πια είχαν φτάσει εκεί είχαν μάθει πως στο ντέρμπι της Κυριακής πηγαίνουν με εφτά βαθμούς διαφορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.