ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στις τρεις αήττητες ομάδες της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός!

Μετά την ήττα και της Νάπολι, ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ ομάδων στην Ευρώπη.

Στις τρεις αήττητες ομάδες της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός!

Μετά την ήττα της Νάπολι από την Ίντερ (1-0) και της Παρί Σεν Ζερμέν από την Λανς (3-1), η λίστα των ομάδων που παραμένουν αήττητες στην Ευρώπη, μειώθηκε στις τρεις, με τον Παναθηναϊκό να είναι ανάμεσά τους.

Το Τριφύλλι μετά από 16 αγωνιστικές στην Super League, μετράει 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες και μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα (17 νίκες, 2 ισοπαλίες) και την Καραμπάχ (16 νίκες, 2 ισοπαλίες), παραμένουν οι μόνες ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Η λίστα αφορά τα 40 πρώτα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με βάση το ranking της UEFA, με τους «πράσινους», να συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους την φετινή σεζόν, όντας στο +7 από την δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην OPAP Arena.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.