ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Εσύ ξέρεις πόσους βαθμούς έχει χαρίσει ο Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό;

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μπορεί να μην έχει ενθουσιάσει με την έως τώρα παρουσία του, αλλά έχει καταφέρει να φανεί καθοριστικός για τον Παναθηναϊκό.

Εσύ ξέρεις πόσους βαθμούς έχει χαρίσει ο Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό;

Έχει «βγάλει» τα λεφτά του ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έως τώρα; Αν δούμε τη μεγάλη εικόνα, η απάντηση είναι η προφανής: όχι. Περιμένει πολλά περισσότερα ο Παναθηναϊκός από έναν παίκτη που ήρθε ως όνομα, με μεγάλη εμπειρία και πολλές παραστάσεις; Προφανώς και ναι.

Είναι ικανός ο Σλοβένος να βγάλει στο γήπεδο περισσότερα πράγματα και να δικαιώσει και το συμβόλαιό του και τις προσδοκίες που υπάρχουν απ’ αυτόν; Φυσικά και είναι. Δεν ήταν μια μεταγραφή… στοίχημα το περασμένο καλοκαίρι. Δεν ήταν άγνωστος που ψάχναμε να βρούμε βιντεάκια για να πάρουμε μια γεύση.

Παίκτης Champions League είναι, διεθνής, πρωταθλητής. Υπήρξε πρώτο βιολί σε μια σπουδαία ομάδα, όπως η Ντιναμό Κιέβου. Είναι επένδυση για τον Παναθηναϊκό, είναι μια μεταγραφή που δείχνει πως αλλάζει επίπεδο η ομάδα. Και αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να κάνει τη διαφορά. Άλλωστε δεν πέρασε και λίγα. Και κορωνοΐο και τραυματισμό. Σιγά – σιγά… θα το βρει.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα και έτσι, όμως, ακόμα και χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να δείξει το κάτι παραπάνω, ο Βέρμπιτς έχει καταφέρει να χαρίσει στον Παναθηναϊκό πολύτιμους βαθμούς. Με γκολ και ασίστ. Οι «πράσινοι» έχουν έως τώρα κερδίσει έξι φορές με σκορ 1-0. Στις μισές απ’ αυτές πρωταγωνιστής ήταν ο Βέρμπιτς.

Σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Λεβαδειακό. Στο 1-0 της Λεωφόρου στον πρώτο γύρο και στο 1-0 της Τρίτης στη Λιβαδειά. Και ήταν αυτός που στο παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο «σέρβιρε» με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στον Σπόραρ στο 92′, εκεί ακριβώς που ήθελε την μπάλα ο συμπαίκτης του για να πετύχει το γκολ της νίκης.

Με λίγα λόγια; Ο «μέτριος» Βέρμπιτς έχει χαρίσει έξι βαθμούς στον Παναθηναϊκό έως τώρα με τις ενέργειές του. Όχι άσχημα, αν σκεφτούμε πως οι «πράσινοι» είναι στο συν εφτά από τη δεύτερη της βαθμολογίας, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.