ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη του Μαξίμου – Μάσκες, τεστ, ανάλυση λυμάτων

Όπως έγινε γνωστό θα υιοθετηθούν και στη χώρα μας μέτρα για τον κορονοϊό που συστήνει η ΕΕ για τους ταξιδιώτες από την Κίνα

Κορωνοϊός: Τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη του Μαξίμου – Μάσκες, τεστ, ανάλυση λυμάτων

Oλοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο Μαξίμου προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις μετά τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα από την Κίνα για τον κοροναϊό. Όπως έγινε γνωστό, θα εφαρμοστούν οι συστάσεις της ΕΕ αναφορικά με τους ταξιδιώτες από την ασιατική χώρα που παρατηρείται έξαρση του κοροναϊού το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα θα απαιτείται αρνητικό τεστ 48 ωρών πριν την αναχώρηση και χρήση μάσκας υψηλής προστασίας για τους ταξιδιώτες από την Κίνα. Παράλληλα, η ΕΕ εισηγείται τη διενέργεια ελέγχου των λυμάτων στα αεροδρόμια με διεθνείς πτήσεις και αεροσκάφη που φτάνουν από την ασιατική χώρα.

Αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας όπου θα εξειδικεύει τα μέτρα.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανησυχία για την έκρηξη κρουσμάτων στην Κίνα Η έκρηξη κρουσμάτων στην Κίνα μετά την άρση των περιορισμών κατά του κοροναϊού, έχει οδηγήσει αρκετές χώρες της Δύσης να λάβουν μέτρα, με το Πεκίνο να αντιδρά κάνοντας λόγο για προσβλητικές κινήσεις.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από την αρχή της πανδημίας στην Κίνα έχουν καταγραφεί μόλις 5.250 θάνατοι από κοροναϊό. Δυτικά ερευνητικά κέντρα εκτιμούν πως καθημερινά πεθαίνουν περισσότεροι από 9.000 άνθρωποι, ενώ οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες αναφέρουν ακόμη και 2 εκατομμύρια θανάτους το 24ωρο.

Πηγή: in.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.