ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα ανάρτηση από Μεξικό: Έντυσαν στα πράσινα τον Αντούνα!

Νέα ανάρτηση από Μεξικανό δημοσιογράφο που... έντυσε στα πράσινα τον Αντούνα.

Νέα ανάρτηση από Μεξικό: Έντυσαν στα πράσινα τον Αντούνα!

Νέα ανάρτηση από Μεξικανό δημοσιογράφο που… έντυσε στα πράσινα τον Αντούνα.

Ο Κέρυ που ασχολείται συνεχώς με το θέμα και καταγράφει το ρεπορτάζ, αυτή τη φορά ανέβασε μια επεξεργασμένη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή της Κρουζ Αζούλ με τη φανέλα του “τριφυλλιού”. Μάλιστα, τονίζει ότι η ελληνική ομάδα είναι αισιόδοξη για θετική απάντηση στην τελευταία πρόταση που έκανε και περιμένει απόψε την τελική απάντηση.

Δείτε την ανάρτηση

Από την πλευρά μας πρέπει να τονίσουμε ότι με το ποσό που ζητάει η Κρουζ Αζούλ (πάνω από 8 εκατ. ευρώ), δεν πρόκειται να γίνει η μεταγραφή. Αν οι Μεξικανοί αλλάξουν στάση άμεσα, τότε το θέμα θα προχωρήσει. Αλλιώς οι πράσινοι θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις που έχουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.