ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βαριά άρρωστος αυτός ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση, αλλά έδειξε ότι παραμένει βαριά άρρωστος (μπασκετικά) και δεν μπορεί να βρει γιατρειά. Νέα απογοητευτική εμφάνιση για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς και ήττα με 84-68 από την Μπάγερν στο Μόναχο. Στο 6-11 το πράσινο ρεκόρ.

Βαριά άρρωστος αυτός ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση, αλλά έδειξε ότι παραμένει βαριά άρρωστος (μπασκετικά) και δεν μπορεί να βρει γιατρειά. Νέα απογοητευτική εμφάνιση για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς και ήττα με 84-68 από την Μπάγερν στο Μόναχο. Στο 6-11 το πράσινο ρεκόρ.

Το ματς

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός ήθελε νίκη απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο, έχοντας, μάλιστα, τη συμπαράσταση του κόσμου του. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με Γουόλτερς, Γ. Καλαϊτζάκη, Μπέικον, Γουίλιαμς και Γκουντάιτις. Το πρώτο καλάθι για το τριφύλλι σημείωσε ο Γουόλτερς για το 2-2. Ο Γουίλιαμς με κάρφωμα στον αιφνιδιασμό έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι είχε αρχίσει με χαμηλό σκορ, με τις δυο ομάδες να είναι άστοχες και σε αργό τέμπο. Με κάρφωμα του Γκουντάιτις το σκορ έγινε 9-9,αλλά η Μπάγερν απάντησε με τρίποντο για το 12-9. Οι Βαυαροί ξέφυγαν με 19-9 με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να σκοράρει. Ο Παπαγιάννης με φόλοου κάρφωμα και φάουλ έδωσε ανάσα για το 19-11. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε 21-11.

Οι πράσινοι έπρεπε πάση θυσία να βελτιωθούν. Η Μπάγερν έκανε το 26-15 και ο Παπαγιάννης σκόραρε για το 26-17. Η αντίδραση δεν ερχόταν και οι γηπεδούχοι έκαναν το 30-17. Με τρίποντο του Γκριγκόνις το σκορ έγινε 30-20. Ο Μπέικον σκόραρε για το 30-22. Η Μπάγερν ξέφυγε και πάλι με 34-23. Ο Γκουντάιτς μείωσε στους 9. Με τρίποντο του Γουόλτερς το σκορ έγινε 36-28, αλλά ο Ρούμπιτ απάντησε με δυο για να φέρει ξανά τη διαφορά στους 10. Οι πράσινοι συνέχισαν να είναι άστοχοι και να μην μπορούν να βρουν ρυθμό στην επίθεση, χάνοντας μακρινά ή κοντινά σουτ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 43-28.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σκορ έγινε 47-32 έπειτα από 5 λεπτά στην τρίτη περίοδο. Η εμφάνιση ήταν ξανά αποκαρδιωτική και η διαφορά όλο και ανέβαινε. Με τρίποντο του Γουίλιαμς το σκορ έγινε 49-35. Οι πράσινοι έπαιζαν ένα μπάσκετ άθλιο και δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν το παραμικρό. Το σκορ πήγε στο 53-35. Ο Λι με τρίποντο έκανε το 53-38. Με νέο τρίποντο από τον Γουίλιαμς έγινε το 55-41. Ο Γκουντάιτις με δυο βολές έκανε το 55-43. Η Μπάγερν έβγαλε γρήγορη αντίδραση για το 59-43. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 61-44.

Η Μπάγερν έκανε ό, τι ήθελε απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό απαράδεκτο για μια ακόμη φορά. Με σερί πόντους του Μπέικον, το σκορ έγινε 69-54. Οι πράσινοι σκόραραν μόνο με τον Αμερικανό που έπαιρνε σερί προσπάθειες, αλλά έτσι παιχνίδι στην Ευρωλίγκα δεν μπορεί να γυρίσει. Τα λεπτά που απέμεναν ήταν διαδικαστικά. Ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση, αλλά γνώρισε νέα ήττα με κακή εμφάνιση και έδειξε ότι είναι βαριά άρρωστος, δίχως να μπορεί να βρει τη γιατρειά. Το τελικό σκορ στο Μόναχο ήταν 84-68 με το τριφύλλι να έχει, πλέον, ρεκόρ 6-11.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.