ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπόσκοβιτς: «Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο στην άμυνα – Προσπάθησαν τα παιδιά»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς, Γκόραν Μπόσκοβιτς αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για ανασύνταξη και τόνισε πως δεν έπρεπε να είναι τόσο χαλαρή η άμυνα των «πρασίνων» κόντρα στη Μπάγερν.

Μπόσκοβιτς: «Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο στην άμυνα - Προσπάθησαν τα παιδιά»

Ο ασίσταντ κόουτς του «τριφυλλιού» τόνισε πως όλη η ομάδα προσπάθησε και είχε την επιθυμία να αγωνιστεί καλύτερα απ΄ ότι στο πρόσφατο ντέρμπι, αλλά υπήρχαν σημεία στο ματς που δεν έπαιξαν όπως θα έπρεπε στο αμυντικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκόραν Μπόσκοβιτς στη NOVA:

«Πραγματικά προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες είχαν μια επιθυμία, όμως χάσαμε πολλά σουτ, πολλές βολές και αυτό επηρέασε την ψυχολογία μας που δεν είναι σε καλά επίπεδα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε όμως κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν. 

Ο Ρούμπιτ έπαιξε εξαιρετικά δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε στο low post. Σκόραρε 23 πόντους και ήταν πρόβλημα για την άμυνά μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην άμυνα από την αρχή. Είναι καλός παίκτης ο Ρούμπιτ και όταν ξεκίνησε να σκοράρει η ψυχολογία του ανέβηκε. Υπήρχαν στιγμές που μας επηρέασαν, όμως έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο στην άμυνα».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 39.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.