ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Να σηκωθούμε, να παλέψουμε και να βελτιωθούμε»

Όλα όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ράντονιτς: «Να σηκωθούμε, να παλέψουμε και να βελτιωθούμε»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάγερν, σημείωσε πως οι «πράσινοι», θα πρέπει να παλέψουν και να βελτιωθούν, από το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην Μπάγερν για τη νίκη. Ήταν καλύτεροι από εμάς και έκαναν καλύτερο παιχνίδι. Για 30 λεπτά κυριάρχησαν στο παρκέ και έφτασαν στη νίκη. Για εμάς το σημαντικό είναι να σηκωθούμε και να παλέψουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στις νίκες: «Όπως είπα πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε, να βελτιωθούμε και να εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.170 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς ένιωσε που επέστρεψε στο Μόναχο: «Πάντα είναι ωραίο να βρίσκομαι εδώ, να βλέπω φίλους και πρόσωπα που ήμασταν μαζί στο παρελθόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.